Marco Florijn

Marco startte zijn loopbaan als ontwikkelaar voor onderwijsmateriaal en ging vervolgens werken als organisatieadviseur. Hij werkte een lange tijd bij een provinciale overheid en was daarnaast freelance actief in de profit sector. Na een aantal jaar werkervaring werd hij op zijn 28ste wethouder. Eerst in Leeuwarden, daarna te Rotterdam. Na 8 jaar bestuurservaring besloot hij een eigen bedrijf op te zetten samen met Jan-Paul: Seastarters.

Na een studie vrijetijdsmanagement, studeerde Marco af op de hogere hotelschool en behaalde zijn Master of Arts in International Leisure and Tourism Studies aan de London Metropolitan. Hij studeerde af op de sociale integratie van straatkinderen in Indonesië. Tijdens het werk volgde hij de studie bedrijfswetenschappen.

Met Marco haal je een enthousiaste, vrolijke, zakelijke en resultaatgedreven strateeg binnen met oog voor de werkvloer. Hij houdt ervan om groepen te begeleiden, nieuwe producten, diensten & samenwerkingspartners te vinden, programmamanager te zijn en hij kan een lobbyagenda opzetten en uitvoeren.

“Ik vind het mooi om mee te draaien in een organisatie en vervolgens snel overbodig te zijn!”

E-mail / BellenWhatsapp / Linkedin / Twitter